Menu

   <<Innovatieve technische oplossingenBiocides

Acquaflex biedt een groot assortiment biociden en middelen om de microbiologische besmetting in de papierindustrie onder controle te houden.

De ontwikkelde niet-oxiderende biociden van Acquaflex hebben een groot  effect op de verschillende grondstoffen zodat een lage concentratie om de beste resultaten geeft en een minimale impact op het milieu en rekening houdend met de veiligheid van de werknemer. De biociden en conserveringsmiddelen van Acquaflex voldoen aan de nieuwe Europese norm 98/8/CE.

Lees verder

PITCH & STICKIES CONTROL

Stickies en Pitch zijn steeds vaker voorkomende verontreinigingen in de grondstoffen ten gevolge van de inzet van secondaire vezels. Ze zijn afkomstig van natuurlijke of synthetische bronnen. Een typische eigenschap is de kleverigheid en met een toenemende procestemperatuur in de stofoploop en de oplopende temperatuur in de droogpartij zetten de stickies zich af op droogzeven, cilinders en het papierblad.

Lees verder

Clothing Cleaning Chemicals

De vervuiling op vilt- en zeefoppervlakken veroorzaken veel ernstige nadelen zoals productieverlies, vermindering van de papierkwaliteit, ongeplande uitschakeling en stijgende productiekosten.

Lees verder

DRY CYLINDERS AND DRY FABRIC CONDITIONING

WIRETECH-technologie is een passiveermethodiek om oppervlakten te coaten met vuilafstotende chemicaliën om de cilinders en droogzeven te reinigen van vuilafzettingen.

Lees verder